Αγρίνιο: πρόστιμο σε συμπολίτη για τον σκύλο του- «Καμία ανοχή σε όσους υιοθετούν ζώα και τα αφήνουν ελεύθερα» λέει ο αντιδήμαρχος

Πρόστιμο 500 ευρώ επιβλήθηκε σε Αγρινιώτη για τον σκύλο του που κυκλοφορούσε σαν αδέσποτος και είχε επιθετική συμπεριφορά.

Η αρμόδια υπηρεσία κινητοποιήθηκε μετά απο καταγγελία συμπολίτισσας σύμφωνα με όσα αναφέρει ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος Πάνος Μαρνέζος .

«Ο έλεγχος του τσιπ έδειξε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο επαγγελματία της πόλης, ο οποίος έχει κάνει πράξη υιοθεσίας εδώ και χρόνια, ενώ για αυτό το σκυλί οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι κυκλοφορεί έξω ως αδέσποτο», σημειώνει ο κ. Μαρνέζος.

Η ανάρτηση του αντιδημάρχου Πάνου Μαρνέζου:

Σήμερα το μεσημέρι η υπηρεσία μας δέχτηκε καταγγελία για το συγκεκριμένο σκυλί στο κέντρο της πόλης (Μακρή & Χ. Τρικούπη).

Επί τρεις μέρες είχε γίνει η σκιά σε συγκεκριμένη κυρία και της επιτίθονταν.Πήγα στο σημείο κι εγω μαζί με την υπηρεσία και πραγματοποιήσαμε την περισυλλογή του.

Ο έλεγχος του τσιπ έδειξε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο επαγγελματία της πόλης, ο οποίος έχει κάνει πράξη υιοθεσίας εδώ και χρόνια, ενώ για αυτό το σκυλί οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι κυκλοφορεί έξω ως αδέσποτο.

Ενημέρωσα κατευθείαν την αστυνομία, η οποία τον κάλεσε να το παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα, βεβαιώνοντας του πρόστιμο 500€. Η εισαγγελέας στη συνέχεια διέταξε έρευνα.

Επίσης ο συγκεκριμένος πολίτης, ζήτησε να το επιστρέψει ξανά πίσω στο Δήμο για να αποποιηθεί πλέον των ευθυνών του.Καμία ανοχή σε όσους υιοθετούν ζώα και τα αφήνουν ελεύθερα.

Οποίος διαφωνεί με τις περισυλλογές και τις στειρώσεις,όπως ο εν λόγω κύριος, να τα κάνει υιοθεσία και να τα παίρνει σπίτι του.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ζωή των συμπολιτών μας και των αδέσποτων ζώων!

agrinionews.gr

Visited 95 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση