«Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» – Ο Πλεύρης διαψεύδει ότι παντρεύτηκε τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Σε κατηγορηματική και αιχμηρή – για τα παιδιά του – διάψευση ότι έχει παντρευτεί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα προχώρησε on camera ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ο 84χρονος δικηγόρος ρωτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης για το δημοσίευμα ότι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του αλλά και για τις αντιδράσεις και των δύο παιδιών του και διέψευσε κατηγορηματικά τη σχετική πληροφορία.

«Να ζήσετε» είπαν οι δημοσιογράφοι στον Κωνσταντίνο Πλεύρη με τον ίδιο να απαντά «όχι τέτοια» ενώ στην επόμενη ερώτηση για το αν ευσταθεί το δημοσίευμα περί του γάμου του απάντησε «όχι, δεν αληθεύει».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όσον αφορά τα σχόλια των δύο παιδιών του, του βουλευτή Θάνου Πλεύρη και της αδελφής του, Φένιας, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ήταν ακόμα πιο δηκτικός. «Ποια παροιμία είπατε; Τα τέκνα… Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» είπε χαρακτηριστικά «καρφώνοντας» κυρίως την αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας.

«Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη» εξήγησε την αντίδρασή του αυτή ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προσθέτοντας ότι «με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα».

Ο 84χρονος νομικός είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να καλέσει στον γάμο – όποτε αυτός γίνει – τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους.,

Παρούσα στην στιχομυθία του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τους δημοσιογράφους ήταν και η Τζόρτζια Σιακαβάρα η οποία αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «δεν με ενοχλεί τίποτα, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι ελεύθερος να τη λέει».

«Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» συμπλήρωσε για τα σχόλια των παιδιών του κ. Πλεύρη.

Η ίδια, πάντως, σε σχόλιο που της έγινε στο Instagram αφού υπήρξαν τα δημοσιεύματα περί της τέλεσης γάμου με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη αρκέστηκε σε ένα «ευχαριστώ πολύ» χωρίς να διαψεύδει την πληροφορία.

Υπενθυμίζεται πως όταν υπήρξαν τα δημοσιεύματα πέρι τέλεσης του γάμου ο Θάνος Πλεύρης έγραψε στο «Χ» (πρώην Twitter) το ρητό: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα» με την αδελφή, του Φένια, να προσθέτει μέσω Instagram stories ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά «Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μην γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι» ενώ στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη, τρία emoji που κλείνουν το μάτι.

protothema.gr

Visited 50 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση