Προφυλακιστέοι οι 10 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα κοκαΐνης: Αναμεσά τους και ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών

Στη φυλακή οδηγούνται 10 άτομα που εμπλέκονται σε κύκλωμα ναρκωτικών, ανάμεσα τους και δύο λιμενικοί.

Προφυλακίστηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δέκα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και δύο λιμενικοί.

Οι λιμενικοί που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μαζί με τρεις έγκλειστους στις φυλακές Κορυδαλλού και άλλους 8 συνεργούς, άνδρες και γυναίκες, είχαν στήσει εγκληματική οργάνωση.

Μετά από έρευνες των Αρχών και συγκεκριμένα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθησαν 10 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται και δύο λιμενικοί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο διοικητής του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά.

Η αρπαγή της, η οποία ξεκίνησε με ένα διάταγμα που δημοσιεύθηκε σε κυβερνητικό ιστότοπο, πραγματοποιείται αφού η Μόσχα ανέλαβε τον προσωρινό έλεγχο φέτος αρκετών δυτικής ιδιοκτησίας περιουσιακών στοιχείων σε απάντηση για το πάγωμα ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ή τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Δύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, και οι δύο λιμενικοί εμπλέκονται σε ένα καλά οργανωμένο κίνημα διακίνησης ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, την οποία έβρισκαν από τις κατασχεμένες ουσίες που εντοπίζονταν στο λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια τις προωθούσαν στην αγορά.

gazzetta.gr

Visited 11 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση