Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Πάτρα: Έκλεψαν λιμενικό μέρα-μεσημέρι – Αφαίρεσαν χρήματα και το υπηρεσιακό του όπλο!

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Όχι μόνο χρήματα, αλλά και το υπηρεσιακό του όπλο αφαίρεσαν επιτήδειοι από αυτοκίνητο λιμενικού σήμερα στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο λιμενικός είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του επί της οδού Βορείου Ηπείρου, όταν επιτήδειοι το “άνοιξαν” και αφαίρεσαν από αυτό ένα τσαντάκι το οποίο είχε μέσα 7.000 ευρώ όπως επίσης και το υπηρεσιακό του όπλο.

Το “χτύπημα” ήταν γρήγορο, καθώς ο δράστης έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και απομακρύνθηκε γρήγορα. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία που διενεργεί έρευνες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.