Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη – Τι εντόπισαν οι Αρχές

Φύλλο και φτερό κάνουν οι Αρχές το κινητό του 51χρονου που βρισκόταν μαζί με τον 31χρονο όταν εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι.

Ο άνδρας έχει ήδη προσαχθεί από τις Αρχές καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη πριν αυτός εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τον ALPHA, έχει γίνει ανάκτηση δεδομένων στο κινητό του 51χρονου και διαπιστώθηκε πως έχουν σβηστεί επαφές και μηνύματα, λίγο πριν την εξαφάνιση αλλά και μετά του 31χρονου Μπάμπη.

Φύλο και φτερό Αυτοκίνητο και κινητό του 50χρονου φίλου του – ΒΙΝΤΕΟ

Στο αυτοκίνητο του 51χρονου, κρεοπώλη στο επάγγελμα, αναζητείται οποιοδήποτε στοιχείο και για τον λόγο αυτό εξετάζεται και το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ο άνδρας.

Παράλληλα, υπάρχει μια χρονική απόκλιση στην κατάθεση του 51χρονου καθώς οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ένα κενό 1 ώρας και 10 λεπτών σε σχέση με όσα είπε. Συγκεκριμένα, η επιστροφή του έπρεπε να διαρκέσει 7 λεπτά και όχι 1 ώρα και 10 λεπτά.

Για το λόγο αυτό, μέσω και των κεραιών κινητών, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί πού ήταν το στίγμα του 51χρονου εκείνο το διάστημα.

Τέλος, συγγενείς του 31χρονου αναφέρουν πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον εξαφανισμένο άνδρα 17.000 ευρώ, ωστόσο ο 51χρονος ανέφερε πως το χρέος ήταν 7.000 ευρώ και το είχε εξοφλήσει.

Visited 6.049 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση