Βόλος: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι τον σκότωσε» λέει η σύζυγος του δράστη και αδερφή του θύματος

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι σκότωσα τον αδερφό σου», λέει στο newsit.gr  η σύζυγος του δράστη και αδερφή του θύματος, καθώς όπως υποστηρίζει βίαζε για σχεδόν μια δεκαετία την 18χρονη κόρη του στο Βόλο!

Μια απίστευτη τραγωδία με πρωταγωνιστές μια κοπέλα η οποία από την ηλικία των 9 ετών φαίνεται να ζούσε ένα πρωτοφανή εφιάλτη, τον 50χρονο πατέρα της και τον αδερφό της γυναίκας του από το δεύτερο γάμο του συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες το Βόλο και το πανελλήνιο.

Η σύζυγος του 50χρονου που εκτέλεσε τον αδερφό της μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει ότι ο άνδρας πριν διαπράξει τη δολοφονία ήταν στο σπίτι.

«Ήρθε στο σπίτι κι έφαγε. Δεν που είπε κάτι. Ζήτησε από τον αδερφό μου για να πάει να τον βοηθήσει με το αυτοκίνητο» λέει η σύζυγος του δράστη κι αδερφή του θύματος και συνεχίζοντας προσθέτει: «Δεν ξέρω τίποτα. Είμαι τόσο στεναχωρημένη που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Με πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ και μου είπε ότι σκότωσε τον αδερφό μου».

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη κόρη από τον πρώτο γάμο του 50χρονου, του είπε το πρωί της Τρίτης (9/1/2024) ότι ο 32χρονος την βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Ο 50χρονος μετά από όσα του εξιστόρησε η κόρη του, σχεδίασε τον τρόπο με τον οποίο θα συναντούσε τον 32χρονο. Πήρε το κυνηγητικό του όπλο και πήγε στην Αγριά Βόλου. Σταμάτησε σε ένα σημείο του δρόμου κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ κι από εκεί πήρε τηλέφωνο την σύζυγο του. Προφασιζόμενος πως έχει υποστεί μηχανική βλάβη του αυτοκίνητο του, της ζήτησε να πάει ο αδερφός της να βοηθήσει.   

Με την άφιξή του στο σημείο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του, του προκάλεσε χτύπημα στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, το πυροβόλησε και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

Visited 300 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση