Μεσολόγγι: Τι έδειξε το κινητό του εξαφανισμένου Μπάμπη: Ήταν για 2,5 ώρες ανοιχτό μετά την εξαφάνισή του

Οι εικόνες που έχει στα χέρια της η αστυνομία και τα στοιχεία που αντλεί από το κινητό του εξαφανισμένου Μπάμπη από το Μεσολόγγι δίνουν μία σειρά από σημαντικά στοιχεία

Όπως αναφέρει το MEGA, στις 20:40 εντοπίζεται το αυτοκίνητο να πηγαίνει στην παλιά Εθνική Οδό στο ύψος του Μεσολογγίου. Επιστρέφει στο ίδιο σημείο έπειτα από 25 λεπτά.

Οι χρόνοι την νύχτα εκείνη – Τι έχει διαπιστωθεί από κάμερες ασφαλείας Δείτε Βίντεο

Οι αστυνομικοί, σ, έχουν τη βεβαιότητα πως ο κρεοπώλης κινήθηκε προς τον δρόμο του Ευηνοχωρίου και κάπου εκεί έχει συμβεί, ό,τι έχει συμβεί. Αποκλείουν το ενδεχόμενο της Ορεινής Ναυπακτίας που είναι πολύ μακρύτερα.

Το κινητό του θύματος, κλείνει στις 23:50. Παραμένει δηλαδή περίπου 2,5 ώρες ανοιχτό μετά τον αναφερόμενο χρόνο εξαφάνισής του. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης πήρε μαζί του το κινητό, και ίσως το πέταξε σε άλλο σημείο ή έκλεισε από μπαταρία.

Τα δεδομένα αυτά τα έχουν οι αστυνομικοί από την ιστοσελίδα στο Facebook για το πού βρισκόταν το κινητό εκείνη την ώρα. Την ίδια ώρα στο Μεσολόγγι μεταβαίνει κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας.

Visited 1.771 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση