Μεσολόγγι: Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Μία συνομιλία – «κλειδί» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο των αρχών για το «θρίλερ» της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (04/01). Παράλληλα, αναμένονται εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Αναμένονται εντάλματα σύλληψης – VIDEO

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα στο στενό κύκλο του 31χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής. Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο σε συνδυασμό με την ανάλυση που έχει γίνει σε «κλώνο» που έχει δημιουργηθεί της συσκευής του κινητού του αγνοούμενου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο, οι αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του 31χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν από την εξαφάνιση.

«Όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει…» – Η δραματική έκκληση της αδελφής του Μπάμπη – VIDEO

Η αδελφή του αγνοούμενου μίλησε στο Mega για την πορεία των ερευνών αναφέροντας ότι η αγωνία τους είναι πολύ μεγάλη, καθώς δεν έχουν νεότερα σχετικά με την πορεία των ερευνών.

Μάλιστα ανέφερε για άλλη μία φορά η αδελφή του αγνοούμενου: «Κάνω έκκληση όποιος ξέρει, να έρθει σε επικοινωνία, έστω και ανώνυμα. Κάποιος ξέρει…».

Visited 2.051 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση