Μεσολόγγι: Νυχθημερόν έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη – Σε συγκεκριμένη περιοχή εστιάζει η ΕΛΑΣ

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι με το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών να βρίσκεται στην περιοχή και να συλλέγει στοιχεία που θα λύσουν τον «γρίφο» στην υπόθεση.

Όπως δήλωσε και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, οι αστυνομικοί εστιάζουν σήμερα στην περιοχή Άγιος Προκόπιος όπου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν αντικείμενα, τα οποία μετέφεραν στα εγκληματολογικά για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν.

«Δεν έχουν σταματήσει λεπτό οι έρευνες στο Μεσολόγγι. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του Μεσολογγίου και της Πάτρας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Φυσικά, και η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση», συμπλήρωσε η κυρία Δημογλίδου.

Μάλιστα, έπειτα κι από αίτημα της μητέρας του 31χρονου αναμένεται να λάβει μέρος στις έρευνες και ιδιώτης δύτης ο οποίος θα επικεντρωθεί στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος, δεν έχει προσαχθεί κάποιος στην ασφάλεια», πρόσθεσε η κα. Δημογλίδου, τονίζοντας ότι γίνεται «πολύ ενδελεχής έρευνα».

Έρχονται συλλήψεις για την υπόθεση – VIDEO

Αν και τα ευρήματα και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για την ώρα δεν είναι ακόμα ικανά για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να «δέσουν» τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί ωστόσο, οι Αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του 30χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Έχοντας αυτά τα στοιχεία στα χέρια της, η ΕΛΑΣ αναμένεται να προχωρήσει σε έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση.

newsbomb.gr

Visited 870 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση