Καραγκούνης: Γιατί θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα – Τι είπε για την «παραίτηση» Βορίδη

Την έντονη διαφωνία του με το προς ψήφιση νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους της «κάθετης» αντίθεσής του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Κώστας Καραγκούνης δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, επειδή «φέρνει συνολικά την τεκνοθεσία, θέμα στο οποίο διαφωνώ κάθετα. Ακούω με σεβασμό τα επιχειρήματα. Τα νομικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν μέσα από το σύμφωνο συμβίωσης. Μπαίνουμε σε νομικές ατραπούς που είναι δύσκολες».

Ο κ. Καραγκούνης σχολίασε για την απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια ανδρών μέσω παρένθετης μητρότητας ότι «λέμε ότι οι γυναίκες ότι δεν μπορούν να γίνουν σκεύη αναπαραγωγής και μέσα από το νόμο θα γίνει και αυτό…».

Αναφερόμενος στη δήλωση του Μάκη Βορίδη ότι «δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι», αν λόγω του νομοσχεδίου – με το οποίο διαφωνεί ο υπουργός Επικρατείας – βρεθεί εκτός κυβέρνησης, ο Κώστας Καραγκούνης τόνισε ότι αν ήταν ο ίδιος στη θέση του Μάκη Βορίδη, τότε θα έφευγε από την κυβέρνηση.

Δείτε όσα είπε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης

Visited 144 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση