Συλλήψεις Greek Mafia: Πώς έφθασε στους 7 η ΕΛΑΣ – Τα κινητά από την Ουκρανία και τα αποτυπώματα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia.

Όποιος άπλωνε χέρι και δυνάμωνε ήταν απειλή. Ακολουθούσαν προειδοποιήσεις και στη συνέχεια «μιλούσαν» τα όπλα όπως έγινε στις εκτελέσεις του Γιάννη Σκαφτούρου ή αλλιώς «Θείου Τζο» και του Βασίλη Ρουμπέτη ή αλλιώς «Ράμπο». Ο ηθικός αυτουργός ο οποίος μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστος, με τη νύχτα να κάνει λόγο για έναν σκληρό υπήκοο Ουκρανίας, έδινε την εντολή και οι εκτελεστές του μαζί με τους βοηθητικούς τους αναλάμβαναν δράση. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στη διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων είχε εμπλακεί και ο «Ζαμπόν» έτσι η εκτέλεση του δεν αποκλείεται να είχε την υπογραφή του ίδιου ηθικού αυτουργού και να χρησιμοποιήθηκε η ίδια ομάδα όπως και στα άλλα δύο συμβόλαια θανάτου Είναι κάτι που εξετάζεται καθώς η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, δείτε βίντεο.

Από την βασική 7μελη ομάδα έχουν συλληφθεί δύο άτομα, ακόμη δύο βρίσκονται έγκλειστοι σε φυλακές, ο ένας στη Λάρισα και ο άλλος στο Μαυροβούνιο ενώ οι άλλοι αναζητούνται με τους δύο να έχουν ήδη καταφέρει να περάσουν τα σύνορα της χώρας.

Τα μέλη της ομάδας που εκτελούσαν συμβόλαια και παρακολουθούσαν στόχους είναι υπήκοοι χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης κι ένας υπήκοος Αλβανίας. Ο μικρότερος σε ηλικία είναι μόλις 21ετων ο οποίος και συνελήφθη. Τα αρχικά του είναι Δ. Δ. Είχε δημιουργήσει τη δικιά του συμμορία στη Θεσσαλονίκη και διαφήμιζε τη δράση του στα Social Media. Το παρατσούκλι του στους κύκλους της νύχτας είναι «Το κλεφτρόνι» όπως αναφέρουν πηγές στο newsbomb. Ο 21χρονος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ συμμετείχε και στις δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν σε επιχειρήσεις συμφερόντων του Γιάννη Σκαφτούρου όπου στόχος ήταν μηχανήματα παρασκευής τσιγάρων.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της ασφάλειας τον βασικό ρόλο είχε ο 39χρονος που έχει συλληφθεί με τα αρχικά Α. Σ. Ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία στο Κίεβο άφησε πίσω του 3 αποτυπώματα τα οποία βρέθηκαν στη μηχανή που εγκατέλειψαν οι εκτελεστές μετά το «χτύπημα» στον Γιάννη Σκαφτούρο. Έμενε στη χώρα μας και εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Σε κλεμμένο Ι. Χ που εντοπίστηκε λίγο πριν τη εκτέλεση του «Ραμπο» βρέθηκαν μέσα 2 κινητά τηλέφωνα. Το στίγμα του ενός οδηγούσε στο σπίτι του στον Ασπρόπυργο. Ο ίδιος φαίνεται να είχε φυσική παρουσία και στις εκτελέσεις που σημειώθηκαν στις δύο επιχειρήσεις συμφερόντων Σκαφτουρου ενώ σε βάρος του είχε γίνει εμπρηστική επίθεση λίγο μετά την εκτέλεση του “Θείου Τζο” προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο αλλά και στο σπίτι του, δείτε βίντεο.

Ο συγκεκριμένος φαίνεται να συνδέεται και με τις δύο εκτελέσεις.

newsbomb.gr

Visited 26 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση