Μεσολόγγι: Κάγκελα έξω από τα δικαστήρια – Φόβοι για «οργή λαού» κατά του κρεοπώλη

Ενώπιον του Εισαγγελέα Μεσολογγίου για να απολογηθεί θα βρεθεί ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται επίσημα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, με τις Αρχές να βάζουν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό το φόβο του μαινόμενου πλήθους.

Να σημειωθεί πως ο κρεοπώλης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο κατά του 31χρονου, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος από της 4 Ιανουαρίου.

Σκληρή στάση από τον κρεοπώλη

Ο 50χρονος δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση κρεοπώλης και αρνήθηκε μέχρι και τα ντοκουμέντα που δείχνουν εκείνον για δολοφόνο, την ώρα που οι συγγενείς θέλουν να μάθουν που είναι η σωρός του παιδιού τους.

«Δεν ομολογεί καθώς είναι «σκληρό καρύδι» και νομίζει ότι όταν δεν υπάρχει πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα. Αυτό δεν ισχύει γιατί όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν την ενοχή του. Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει και συνενόχους. Συνενοχή μπορεί να είναι το ότι μπορεί να τον έχει βοηθήσει κάνει το έγκλημα ή να γνωρίζει και να έχει αποκρύψει ότι ο 50χρονος έχει κάνει το έγκλημα. Αυτό ερευνάται μέσα από καταθέσεις. Σε καταθέσεις φίλων του, έχουν εντοπιστεί αντιφάσεις», επεσήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας, δείτε βίντεο.

«Δεν γνωρίζει κανείς αν θα βρεθεί το σώμα του Μπάμπη, ο οποίος είναι καταφανώς νεκρός. Το σημείο εκεί είναι χάος, είναι βαλτότοπος που φτάνει μέχρι το Αιτωλικό. Ο 50χρονος ήξερε τα κατατόπια για να μην βρεθεί κάτι εύκολα», συμπλήρωσε

newsbomb.gr

Visited 1.155 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση