Μεσολόγγι: Υπόθεση «Μάριου» και «Άλεξ» η εξαφάνιση του Μπάμπη; Ο κρυφός «άσσος» της ΕΛΑΣ

Η Ελλάδα παρακολουθεί με «κομμένη» την ανάσα να διαδραματίζεται ένα ακόμη θρίλερ μιας εξαφάνισης-δολοφονίας που ίσως να μην έχει ποτέ το τέλος της: Εκείνης του Μπάμπη Κούτσικου.

Από τις 4 Ιανουαρίου ο 31χρονος άνδρας παραμένει εξαφανισμένος και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθροποκτονιών είναι πεπεισμένοι πως ο Μπάμπης Κούτσικος είναι νεκρός. Αυτό είναι δεδομένο. Όπως δεδομένο είναι πως ο 50χρονος κρεοπώλης δεν ανοίγει το στόμα του για να δώσει λύτρωση, έστω και με τραγικό τρόπο, στην οικογένεια του 31χρονου που αναζητά τη σορό του Μπάμπη.

Ο 50χρονος από την πρώτη ημέρα είναι ο άνθρωπος που είχε η ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίσει ως ειδικού ενδιαφέροντος. Έναν άνθρωπο που ξέρει πολλά περισσότερα από το «δεν θυμάμαι» που με εκνευριστική επιμονή αναφέρει διαρκώς στις ανακρίσεις.

Προφανώς οι έμπειροι αξιωματικοί από την πρώτη στιγμή «παγίδευσαν» τον 50χρονο ο οποίος εκτός από τη σωρεία αντιφάσεων στις οποίες έχει πέσει (και μάλιστα σε λίγα… λεπτά) είναι διατεθειμένος να μπει φυλακή παρά να πει τι έγινε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Σαν το διακύβευμα να είναι πολύ μεγαλύτερο από μια ποινή φυλάκισης, δείτε βίντεο.

Πλέον, ο κίνδυνος να εξελιχθεί η υπόθεση σαν εκείνη των εξαφανίσεων-δολοφονιών του Άλεξ Μεσχισβίλι και του Μάριου Παπαγεωργίου είναι πιο ορατός από ποτέ, όπως άλλωστε σχολίασε και ο πολύπειρος ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης στο STAR, ο άνθρωπος ο οποίος προσελήφθη από την οικογένεια του Μπάμπη για να δώσει την απάντηση στο μυστήριο της εξαφάνισης.

Και αυτό γιατί τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους είναι μεν ικανά να στοιχειοθετήσουν κατηγορία ανθρωποκτονίας ακόμη και χωρίς σορό και η υπόθεση θα περάσει στο αρχείο.

Ο κρυφός «άσσος» της ΕΛ.ΑΣ.

Καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην Ασφάλεια, ωστόσο, κάνουν λόγο πλέον για ζήτημα τιμής. Πώς δεν γίνεται το έγκλημα αυτό να μην κλείσει με τις απαντήσεις που πρέπει να δοθούν πρωτίστως στην οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου.

Μάλιστα, η ειρωνεία και η εμπαιγμός του κρεοπώλη προς τις ανακριτικές Αρχές έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο τους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών ώστε να βρεθεί η σορός του 31χρονου.

Έτσι, στις έρευνες έχει πέσει το τελευταίο (;) χαρτί: Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων.

Πρόκειται για ένα ειδικά εκπαιδευμένο Μαλινουά, το οποίο επιχείρησε πάνω σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και μάλιστα άμεσα υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο στο οποίο θα καταδυθεί δύτης αλλά και θα σκανάρει από αέρος ειδικό drone.

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος σκύλος επιχείρησε και στα βαγόνια του δυστυχήματος των Τεμπών ώστε να εντοπιστούν υπολείμματα από αγνοούμενη φοιτήτρια ωστόσο η αποστολή εκεί ήταν σαφώς δυσκολότερη μετά την φωτιά που εξαΰλωσε τα πάντα, δείτε βίντεο.

newsbomb.gr

Visited 495 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση