Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Σεισμός κοντά σε Γαλαξίδι και Ιτέα (φώτο)

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του EMSC, υπολογίζεται στα 5 χλμ.

Το ακριβές επίκεντρο τη δόνησης εντοπίζεται στα 10 χλμ. νότια – νοτιοανατολικά της Άμφισσα.

2,8 Ρίχτερ από το το Γεωδυναμικό

αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε το σεισμό στα 2,8 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 5 χλμ. με επίκεντρο τα 3 χλμ. νότια της Ιτέας.

Ο σεισμός, αν και μικρός σε ένταση και διάρκεια, σύμφωνα με αναφορές στο EMSC, έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές.

- Advertisement -

Δείτε το σεισμό, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του Σεισμολογικού Δικτύου του Τομέα Γεωλογίας, του Πανεπιστήμιου Πατρών, που είναι τοποθετημένος στο Ευπάλιο του νομού Φωκίδας.

Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.