Μεσολόγγι: Τα ευρήματα της εξέτασης DNA και το  σενάριο να υπήρξε πάλη μεταξύ Μπάμπη και κρεοπώλη – Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Εξελίξεις αναμένονται αναφορικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι, μιας και οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά.

Το ενδιαφέρον πλέον έχει επικεντρωθεί στην εξέταση DNA αλλά και στα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου. Σύμφωνα με το Star, τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση DNA στα ρούχα του Μπάμπη δεν έδειξαν κάτι, όμως αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον, τόσο από την αστυνομία όσο και από την ανακρίτρια, είναι η εξέταση DNA στα νύχια του.

Η εξέταση αυτή είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν βρεθεί DNA του κρεοπώλη στα νύχια του Μπάμπη, θα σημαίνει ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

Τι περιμένει η ανακρίτρια

Η ανακρίτρια αναμένει τα βασικά στοιχεία της έρευνας: κινητό, στίγματα και γενετικό υλικό, προκειμένου βάσει αυτών να κάνει κάποιες βασικές ερωτήσεις στον κρεοπώλη.

Θυμίζουμε πως ο κατηγορούμενος δεν έχει εξεταστεί για την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη, καθώς η σορός του ανευρέθηκε λίγο μετά το τέλος της απολογίας του.

Visited 1.474 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση