Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ 119

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες, ο εργολάβος είναι ξανά κοντά σας ξεκούραστος και με νέα που μόνο από την στήλη μας θα μαθαίνεται. Γιατί εδώ λέμε μόνο την αλήθεια και δεν πουλάμε αιχμηρή προστασία στον ιδιοκτήτη.

Εδώ λουλούδια.. εκεί λουλούδια… Που είναι τα αλεξανδρινά;

Με λύπη θα σας πω αγαπητοί αναγνώστες πως φέτος πραγματοποιήθηκαν οι λιγότερες αλλά παράλληλα και οι χειρότερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου κατά την άποψη μου αλλά και της πλειοψηφίας των δημοτών, οι οποίοι ναι μεν ήθελαν να μπουν στον πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά η απερχόμενη δημοτική αρχή Λύρου δεν βοήθησε και πολύ.

Γι’αυτό και οι δημότες αναγκάστηκαν να κάνουν μικρές αποδράσεις σε όμορους δήμους αφήνοντας την αγορά της πόλης σε ρηχά νερά..

Τα χειρότερα τελικά δεν ήταν μόνο τα παραπάνω, τα χειρότερα σύμφωνα με πληροφορίες άρχισαν να καταφθάνουν στην οδό Σταυροπούλου όταν οι προμηθευτές έφερναν τα τιμολόγια από αγορές και εργασίες που πραγματοποίησε ο δήμος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εμφανίστηκε τιμολόγιο 15.000 ευρώ περίπου το οποίο αφορούσε τοποθέτηση αλεξανδρινων λουλουδιών στις κεντρικές πλατείες των ενοτήτων.

Πάντως από το φωτογραφικό υλικό που έχουμε δεν φαίνεται να υπάρχουν στις πλατείες αλεξανδρινά λουλούδια… Που πήγαν; Ένας θεός ξέρει…!


Χρεωμένος σε ηλεκτρολογικά ο δήμος

Πως γίνεται ένας δήμος να είναι χρεωμένος σε προμηθευτές 380.000 ευρώ περίπου για ηλεκτρολογικά είδη και μόλις παραδίδεται αυτός ο έρμος δήμος στην νέα δημοτική αρχή να βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι;

Η συμμαχία των τριών….

Ανίερη συμμαχία των τριών προέκυψε μετά τις εκλογές…

Ξαφνικά από εχθροί – αντίπαλοι, έγιναν φίλοι – κολλητοί.

Και που τους χάνεις που τους βρίσκεις συνέχεια μαζί.

Πιστεύω πως έχετε καταλάβει ότι μιλάω για τους τρεις “σωματοφύλακες” ή για τους τρεις “καρχαρίες“;

Ας μιλήσουμε λίγο γι’ αυτούς:

Ο “πρώτος” πληρώνει…

Ο “δεύτερος” γνωστός σε όλους! Ότι φάμε… Ότι πιούμε, εε και ότι αρπάξουμε…

Ο “τρίτος” ειναι ο “κόμπο” που αλλά έλεγε πριν και άλλα έκανε μετά το ραντεβού που έγινε την Δευτέρα το βράδυ…

Αγαπητοί, αυτές οι λυκοφιλίες γνωρίζεται πως έχουν και ημερομηνία λήξης.

ΥΓ: Για να μην ξεχνούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…. ΣΙΛΆΝΣ , ΣΙΛΆΝΣ ΕΣΥΥΥΥ


Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1, Ποιος γνωστός επιχειρηματίας της πόλης πρόσφερε σε λαχειοφορο 1kg αλεύρι;

2. Τέως αντιδήμαρχος απέστειλε στους υπηρεσιακούς έγγραφο και τους έλεγε «πληρώστε γιατί δεν θέλω να χρωστάω». Μα δεν χρωστάς εσύ καλή μου … Ο δήμος χρωστάει, 160.000 ευρώ που εσύ και οι συνεργάτες τον χρεώσατε.

3. Χθες, Σάββατο βράδυ και το λιμάνι Μεσολογγίου βυθίστηκε στο σκοτάδι. Με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά και τους επισκέπτες να έχουν την ίδια απορία… Για ποιο λόγο συνέβη αυτό; Μήπως γιατί το Λ.Τ έχει να πληρώσει αρκετά χρόνια τους λογαριασμούς ρεύματος; Την απορία θα μπορούσε επίσης να μας την λύση πλην της ΔΕΗ και ο τελευταίος πρόεδρος του Λ.Τ κ. Λύρος.

ΥΓ: τον ρελέ για να έχει φως το λιμάνι ποιος τον ανέβαζε;

4. Αγαπητέ φιλόσοφε τελικά ο κύκλος έκλεισε ή όχι; Γιατί σε βλέπω συνέχεια μέσα στον κύκλο! Ααα, έχεις να μας πεις κάτι για την εύξεινη πόλη;

5. Συχνά πυκνά βλέπουμε τον Νίκο τον Ενεργειακό σε κοινωνικές εκδηλώσεις να κάθεται μπροστά μπροστά. Με ποια ιδιότητα; Του τέως;

Καλό σας βράδυ… Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1.231 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση