«Μπαταχτσής» δημόσιος υπάλληλος ο παλαιοχριστιανός-Έχει να πάει 4 χρόνια για δουλειά και πληρώνεται

Κορινθία: Μπορεί να διατρανώνει πως ζει φτωχικά και με όσα του δίνει η γη, αλλά ο 45χρονος παλαιοχριστιανός ζει ασκητική ζωή με μηνιάτικο και ένσημα!

Είναι να απορεί κανείς με όσα έρχονται κατά καιρούς στη δημοσιότητα με τελευταίο παράδειγμα τον 45χρονο παλαιοχριστιανό στην Κορινθία αλλά και της οικογένειάς του, οι οποίοι ζουν σε λαγούμι.

Ο 45χρονος από τη στιγμή που ήρθε στη δημοσιότητα η ύπαρξη της μοναστικής κοινωνίας που έχει φτιάξει (η οποία ήταν… τίγκα στα όπλα), διατράνωνε με φανατισμό την ασκητική ζωή. Όμως δεν είχε αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες: Πληρώνεται από το δημόσιο για να κάθεται!

Την αποκάλυψη έκανε ο ΑΝΤ1, καθώς ο 45χρονος είναι δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Ερέτριας, όπως επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος, από το 2020 αλλά δεν έχει πατήσει το πόδι του εδώ και χρόνια. Μάλιστα κλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου στο Δήμο και φυσικά δεν εμφανίστηκε, δείτε βίντεο.

Όσο για το τι έκανε; «Δουλειά εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ», ανέφερε ο δήμαρχος Ερέτριας, Νικόλας Γουρνής.

«Ναι ενημερώθηκα. Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως και έκανε μετάταξη στον δήμο εδώ για λόγους υγείας. Έχω στείλει στον εν λόγω κύριο έγγραφο να παρουσιαστεί από τις 16 Ιανουαρίου. Είναι υπάλληλος του Δήμου από την 1η Νοεμβρίου του 2020», ανέφερε ο δήμαρχος Ερέτριας, Νικόλας Γουρνής.

Ουσιαστικά δηλαδή δεν δούλευε και έπαιρνε μηνιάτικο για να ζει την ασκητική ζωή ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες εμφανιζόταν για ψώνια έχοντας πάκους με χιλιάδες ευρώ!

Για την ιστορία, Κορινθία και Ερέτρια έχουν μια χιλιομετρική απόσταση κοντά στα 200 χιλιόμετρα!

newsbomb.gr

Visited 1.899 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση