Θρίλερ με τη δολοφονία του Μπάμπη: Παρεμπόδισαν την έρευνα για την καραμπίνα που σκότωσε τον 31χρονο;

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε στο STAR ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης και ο δικηγόρος της οικογένειας Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος.

Σύμφωνα με τους δυο άντρες, οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για το όπλο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται, ωστόσο υπήρξε προσπάθεια παρεμπόδισής τους από συγκεκριμένα άτομα, ανεπιτυχώς.

Μάλιστα, ο κύριος Τσούκαλης ανέφερε πως υπάρχει κάποιο μέλος στην ομάδα έρευνας το οποίο σκοπίμως λέει ψεύτικα στοιχεία στις Αρχές με τον ίδιο να υπογραμμίζει χαρακτηριστικά πως «το πρωί μου λέει Α και το βράδυ Ω».

Παράλληλα, οι δυο άνδρες «φωτογράφισαν» εκ νέου κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που λυμαίνεται την περιοχή ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει άρση απορρήτου και σε παλαιότερες τηλεφωνικές κλήσεις τόσο του Μπάμπη όσο και του 50χρονου κρεοπώλη που είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία.

Να θυμίσουμε πως ο Μπάμπης Κούτσικος εξαφανίστηκε την 4η Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι και λίγες ημέρες βρέθηκε δολοφονημένος, με τον 50χρονο κρεοπώλη και φίλο του να είναι προφυλακισμένος για το έγκλημα.

Πηγή: newsbomb.gr

Visited 2.312 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση