Εξάρχεια: Συνελήφθη ο δεύτερος δράστης της ληστείας με απόπειρα βιασμού σε βάρος 36χρονης

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ο δεύτερος δράστης της διάρρηξης και απόπειρας βιασμού σε βάρος 36χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 18χρονο Σομαλό, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Εξαρχείων.

Να σημειωθεί πως ο έτερος δράστης, 20χρονος Σομαλός, συνελήφθη την Κυριακή 10 Μαρτίου μετά από ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ίδιου και του συνεργού του. Ο 18χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

eksarxeia.jpg
Ο 18χρονος Σομαλός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Εξαρχείων

Σχεδιάζαν ακόμα και να της ξεριζώσουν τα δόντια

Το ανατριχιαστικό συμβάν έλαβε χώρα ξημερώματα 29ης Φεβρουαρίου στο διαμέρισμα μίας 36χρονης γυναίκας στα Εξάρχεια, όταν οι δύο Σομαλή μπούκαραν από την μπαλκονόπορτα και αφού λήστεψαν τη γυναίκα, επιχείρησαν να τη βιάσουν, ενώ με αδιανόητη αγριότητα της άνοιξαν ακόμα και το στόμα με σκοπό ακόμα και αν της ξεριζώσουν τα δόντια, εάν έβλεπαν ότι είχε κάποιο χρυσό.

Η 36χρονη κομμώτρια στο επάγγελμα έζησε 15 λεπτά φρίκης στα χέρια των αδίστακτων ληστών, οι οποίοι την ακινητοποίησαν απαιτώντας να τους πει πού έχει χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια, ο ένας έκανε άνω κάτω το διαμέρισμα και ο άλλος προσπάθησε να τη βιάσει, με εκείνη να αντιστέκεται και να φωνάζει για βοήθεια.

Οι αστυνομικοί έπειτα από πληροφορίες που συνέλεξαν ταυτοποίησαν τους δράστες και την Κυριακή εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο Σομαλό, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει, ενώ το Σάββατο 16 Μαρτίου συνέλαβαν τον έτερο δράστη, 18χρονο, επίσης Σομαλό, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση στο ΑΤ Εξαρχείων.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Ρίστα

Visited 28 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση