Πάτρα: Έσερναν από τα μαλλιά 14χρονη – Νέα καταγγελία για bullying σε βάρος μαθήτριας

Ένα ακόμη περιστατικό bullying και ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Πάτρας, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι.

Όπως αναφέρει το gnomip.gr, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού το παιδί της δέχεται bullying από τις αρχές της σχολικής χρονιάς (από τον Οκτώβριο και μετά) από συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, αγοριών και κοριτσιών.

Το πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε στο προαύλιο του σχολείου με θύτη ένα άλλο ανήλικο κορίτσι, που είναι σε αυτήν την ομάδα που κάνει bullying, ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς έπιασε την 14χρονοη από τα μαλλιά και την έσερνε.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η μητέρα του θύματος, το παιδί της αντί να βρει το δίκιο της, δέχθηκε αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου. Αποβολή πήρε και ο μικρότερος αδερφός της καθώς έσπευσε να την υπερασπιστεί την ώρα του συτμβάντος

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διαφορά για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ και η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών», καταγγέλλει η μητέρα της ανήλικης.

Πηγή: newsbomb.gr

Visited 60 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση