Πλεύρης: «Την πέφτει» στην ηγεσία του στρατού για την παρέλαση του Κασσελάκη

Τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στο άγημα 36 ατόμων που παρήλασε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Θήβας, σχολίασε ο Θάνος Πλεύρης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφήνει, σε ανάρτησή του στο Twitter, αιχμή για την ηγεσία του Στρατού λόγω της επιλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο άγημα.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Αναφορικά με το σχόλιο που έκανε ο Θάνος Πλεύρης για τον βηματισμό του Στέφανου Κασσελάκη στην παρέλαση, το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, είναι το ακόλουθο:

Η παρέλαση του Κασσελάκη στη Θήβα

Στον κεντρικό δρόμο της Θήβας παρήλασε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Συμμετείχε σε στρατιωτικό άγημα 36 ατόμων που, κατά πληροφορίες, αποτελούνταν από νεοσύλλεκτους του Κέντρου Εκπαίδευσης στη Θήβα

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

kasselakis_3

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

25/3/2024.
Για τους Ήρωές μας.
Για το Χώμα μας.
Για τα Όνειρά μας.
Παρέλαση στη Θήβα.
Με τον ουλαμό παρελάσεως του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θηβας.
Ελληνίδες, Έλληνες,
Χρόνια πολλά!

protothema.gr

Visited 79 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση