Στην Αθήνα η εξόδιος ακολουθία του Παναγιώτη Κοντού

Ο δήμος Ι.Π Μεσολογγίου ως ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης τιμά τη μνήμη του Παναγιώτη Κοντού μισθώνοντας λεωφορείο για τη μεταφορά δημοτών στην Αθήνα όπου θα διεξαχθεί η εξόδιος ακολουθία.

Ο «Παναγιωτάκης» όπως είναι γνωστός στο χωριό μας υπήρξε Αναπληρωτής Καθηγητής και Προϊσταμένος Γραμματείας του Πανεπιστημίου Αθηνών επί σειρά ετών. Διακρίθηκε τόσο για την προσφορά του στην ακαδημαική κοινότητα, το συγγραφικό του έργο αλλά και για τη συμβολή του σε αρκετά έργα υποδομής του Ε.Κ.Π.Α.

Οπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Πρύτανη είναι ο πρώτος που έχει εισαγάγει και διδάξει το σημαντικό γνωστικό αντικείμενο της κοινωνιογλωσσολογίας. Έχει επίσης επιβλέψει ως μέλος τριμελών συμβουλευτικών επιτροπών ή επιτροπών κρίσεως σε 26 διδακτορικές διατριβές και ήταν επιστημονικός υπεύθυνος πολλών διπλωματικών, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών.


Τον χαρακτήριζε ιδιαίτερα η αγάπη για την μικρή του πατρίδα και υπήρξε υποστηρικτής στα περισσότερα πολιτιστικά, πολιτισμικά και πολιτικά δρώμενα του Δήμου.

Η αναχώρηση θα γίνει απο την καφετέρια «Ματς καφέ» στη γενέτειρα του τη Δευτέρα 1/4/2024 και ωρα 5:30.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.
Η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων να στηριχθεί η Ιερά Μονή Ταξιαρχών Γουριάς Μεσολογγίου . Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει στο Κοιμητήριο ειδικό κυτίο.

Visited 522 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση