Άγ. Ανάργυροι: Το παρασκήνιο για την απόπειρα δολοφονίας του 39χρονου – Χρησιμοποίησε επιδέσμους και μία βίδα

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο δολοφόνος της Κυριακής μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο «Αττικό Νοσοκομείο» και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας». Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα και τον ιατρικό φάκελο, ο 39χρονος δολοφόνος, τα ξημερώματα της Κυριακής (07.04.2024) βρισκόταν σε κελί μαζί με τρεις ακόμη κρατουμένους, έφυγε από το κρεβάτι του, πήγε στο μπάνιο του κελιού, έβγαλε τους επιδέσμους που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του και μετατρέποντας τους σε θηλιά, επιχείρησε να απαγχονιστεί, στηρίζοντας τους επιδέσμους σε μια βίδα.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από υπαλλήλους με πολύ αδύναμο σφυγμό. Του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ, ώστε να ανακτήσουν τον σφυγμό του και στη συνέχειατον μετέφεραν στο Αττικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Σημειώνεται ότι ο κρατούμενος, είχε τοποθετηθεί στον ΕΧ , Ε’ πτέρυγα και μετά από εντολή αρχιφύλακα γινόταν έλεγχος στο κελί του κάθε 20 λεπτά. Περί ώρα 00:25, εντοπίστηκε να είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, αφού είχε προσπαθήσει να κρεμαστεί με αυτοσχέδια θηλιά που είχε φτιάξει από τους επιδέσμους που είχε στο κεφάλι για ιατρικούς λόγους, τους οποίους είχαν τοποθετήσει σε νοσοκομείο καθώς και τραυματιστεί κατά την σύλληψη του και έφερε κατά την είσοδο του στη φυλακή και την είχε στηρίξει σε μία βίδα. Άμεσα έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την μεταφορά του όπου μετέβη με πολύ αδύναμο σφυγμό.

newsbomb.gr

Visited 123 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση