Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού της 32χρονης από πελάτη σε καφετέρια στη Σύμη

Την επίθεση σε 32χρονη μέσα σε καφετέρια στη Σύμη, κατέγραψε η κάμερα του καταστήματος, με τη γυναίκα να καταγγέλλει απόπειρα βιασμού.

Ο Alpha έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο που δείχνει τον 30χρονο Αλβανό να έχει κλείσει μέσα στο μαγαζί της τη γυναίκα, να τη φιλά παρά τη θέλησή της, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον διώξει.

Η γυναίκα του φωνάζει «πήγαινε έξω, άσε με» «σεβάσου με» ενώ προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ σε άλλο σημείο του λέει «έχω κάμερα, φύγε» ωστόσο εκείνος συνεχίζει, δείτε βίντεο.

Η 32χρονη, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε τόνισε: «Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν μ’ άφηνε να βγω και μετά, απλά, επιχείρησε με το δικό του τρόπο να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Στη γλώσσα του μίλαγε, δεν καταλάβαινα. Εγώ του έλεγα απλά να βγει έξω και να με αφήσει ήσυχη».

Και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν πεσμένη, μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στη φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου, οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε, ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα».

Η 32χρονη κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Στη θέα των αστυνομικών ο 30χρονος αντέδρασε και όταν προσπάθησαν να τον συλλάβουν τους επιτέθηκε. Tελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες

Visited 211 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση