Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν – Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκαν οι εμπλεκόμενοι χούλιγκαν που κατηγορούνται για τα επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη, κατά τα οποία έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης.

Πρόκειται για τους πρώτους 10 από τους 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τη δολοφονία του αστυνομικού. Συγκεκριμένα, οι τρεις εκ των δέκα που απολογούνται σήμερα κατηγορούνται για υποθέσεις ναρκωτικών και οι άλλοι επτά που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, απολογούνται σήμερα για το σκέλος της κατοχής ναρκωτικών.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται οι απολογίες των υπολοίπων.

Καπερνάρος: «Ήθελαν να σκοτώσουν τους αστυνομικούς»

Ο συνήγορος της οικογένειας του Γιώργου Λυγγερίδη, Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είπε πως «περιμένουμε τις ενέργειες της Αρχής για να συμπληρωθεί η δουλειά της αστυνομίας». Επεσήμανε πως για πρώτη φορά ο σχεδιασμός της αστυνομίας ήταν τόσο συντονισμένος. Πρόσθεσε ότι οι δράστες «ήθελαν να σκοτώσουν συγκεκριμένα τους αστυνομικούς, καθώς βγήκαν οργανωμένοι από το γήπεδο». Αμέσως μετά, τόνισε ότι πρόκειται για μία ογκωδέστατη δικογραφία. «Είναι πολλά τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Εκτελούσαν εντολές, ο καθένας με την αρμοδιότητά του», είπε ο Γιώργος Λυγγερίδης. Δείτε βίντεο.

Πηγή: newsbomb.gr

Visited 24 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση