Κι άλλη προφυλάκιση για την εγκληματική οργάνωση των οπαδών – Ο «Κοντός» κι η δράση του

Πρόκειται για τον κατηγορούμενο με το προσωνύμιο «Κοντός» που εμφανίζεται μέσα στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» μαζί με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ να έδωσαν το σύνθημα για τα επεισόδια.

«Με την άφιξη του στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης, το οποίο αν και αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του αγώνα, τελικά με απόφαση του, έλαβε χώρα μετά το πέρας του 1ου σετ.

Ο «Κοντός» φορώντας καπέλο, ευρισκόμενος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, συνομίλησε με τον μάνατζερ , ο οποίος βρισκόταν στη κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, πλησίον της πλαϊνής πόρτας, φορώντας μαύρο αμάνικο μπουφάν και μπλούζα σκουρόχρωμη.

Στη συνέχεια, αμφότεροι εξήλθαν του γηπέδου, ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο «Κοντός» τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίψουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις» αναφέρεται στη δικογραφία.

Πάντως, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε στην απολογία του τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σημειώνεται ότι πέντε εκ των τριάντα δυο συλληφθέντων που απολογούνται σήμερα ενώπιον των ανακριτών που χειρίζονται τη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν έχουν ήδη ολοκληρώσει τις απολογίες τους και κάποιοι έχουν ήδη αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Τη χθεσινή ημέρα το ανακριτικό κατώφλι πέρασαν 31 πρόσωπα εκ των οποίων κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενο. Ανάμεσα τους και ο 27χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ, με το προσωνύμιο «ΟΜΛΕ», στον οποίο αποδίδεται διευθυντικός ρόλος στην οργάνωση.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το γήπεδο του Ρέντη

Στιγμιότυπα μέσα από το γήπεδο του Ρέντη, λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, έφερε στο φως ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο φαίνεται το αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, με το παρατσούκλι «Κοκό», να δίνει εντολές, στις εξέδρες, στους υπόλοιπους χούλιγκαν, λίγο μετά τη δολοφονική επίθεση με τις φωτοβολίδες εκτός του γηπέδου, στη διμοιρία των ΜΑΤ.

Στο βίντεο φαίνεται και ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ να συμμετέχει, ωστόσο ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή. Είναι χαρακτηριστικό ότι και μετά το τραγικό γεγονός, οι αμετανόητοι χούλιγκαν έψαχναν πολεμοφόδια και για άλλον αγώνα.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsbombgr

Visited 29 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση