Χάρης Μπελτεργής: Πέθανε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Ήταν μόλις 40 ετών

Θλίψη επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ λόγω του θανάτου του στελέχους, Χάρη Μπελτεγρή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών. Το «αντίο» στον Χάρη Μπελτεγρή είπε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Ο εκλιπών υπήρξε γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου και στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ καθώς και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βορείων Προαστίων.

Τι έγραψε ο Παύλος Χρηστίδης για τον Χάρη Μπελτεγρή

«Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια. Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματεας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χαρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ενα παιδί-θαύμα.

Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια; Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδικη Αραβια και την Αγγλία; Την Επίδαυρο;Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23;

Ο Χαρης Μπελτεγρης ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή.

Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα.
Καλό ταξίδι εκεί ψηλά».

newsbomb.gr

Visited 213 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση