«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» η εν ψυχρώ εκτέλεση στον Βύρωνα

«Μαφιόζικη» ενέδρα θανάτου στον Βύρωνα περί τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης (09/05), όταν άγνωστοι (δύο στον αριθμό, σύμφωνα με μαρτυρίες) που επέβαιναν σε μηχανή, «γάζωσαν» ζευγάρι που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο.

Το ΙΧ ήταν σταματημένο στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Οι πυροβολισμοί προήλθαν από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας κατά του σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, επρόκειτο για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» σε υπόθεση με ναρκωτικά, ενώ τα πρώτα λόγια της τραυματισμένης γυναίκας στους αστυνομικούς ήταν: «Είδα μια μηχανή να έρχεται…».

Νεκρός έπεσε από τα πυρά ο ένας από τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, ο άνδρας (αλβανικής καταγωγής, γεννηθείς το 1992), ενώ η γυναίκα του (επίσης αλβανικής καταγωγής, γεννημένη το 1987 και κάτοχος του αυτοκινήτου) είναι ελαφρώς τραυματισμένη.

Βάσει πληροφοριών του Newsbomb.gr, το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, αφού το όνομά του είχε εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις. Παράλληλα, ο δολοφονημένος άνδρας είχε άμεση εμπλοκή σε απόπειρα δολοφονίας Αλβανού μαφιόζου, στη γείτονα χώρα.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει το παιδί τους κι όλα συνέβησαν μπροστά του. Οι δράστες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο:

«Η μικρή μου έπαιζε με το παιδάκι τους, όταν ακούσαμε τους πυροβολισμούς»

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, μία γυναίκα που βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης, τόνισε περίπου μισή ώρα μετά το αιματηρό περιστατικό ότι «έπαιζε η μικρή μου με τον μικρό του (σ.σ. του θύματος). Ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω αν είναι κάτι ή αν είναι απλώς παιχνίδι.

Έτρεχε το μικρό και έλεγε “ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου” και η γιαγιά είπε “είναι ο γαμπρός μου, ο γαμπρός μου” και κάλεσα την αστυνομία. Ήταν ένα μηχανάκι με δύο άτομα».

«Ακούσαμε δύο δυνατούς κρότους, φώναζαν “βοήθεια, φόνος”»

Περαστικοί της γειτονιάς μίλησαν στο Newsbomb.gr, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «πυροβόλησαν το ζευγάρι ενώ είχαν πάει να πάρουν το παιδί τους» και «ακούσαμε δύο δυνατούς κρότους, φώναζαν “βοήθεια, φόνος”».

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Ρίστα

Visited 33 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση