Θρίλερ με ηλικιωμένο άνδρα βρέθηκε απανθρακωμένος και τεμαχισμένος σε αυλή – Προσήχθη ο γιος του

Θρίλερ στα Άνω Λιόσια, όπου εντοπίστηκε το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα απανθρακωμένο σε αυλή σπιτιού. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και τεμαχισμένος πάνω σε στρώμα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και δίπλα ο γιος του, ο οποίος φέρεται να έκαψε τον πατέρα του. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτή την πράξη γιατί δεν είχε χρήματα για να τον θάψει. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ο 59χρονος δράστης έβαλε φωτιά στην αυλή την περασμένη Τρίτη. Από τότε άρχισε να αναδύεται μια δυσοσμία στη γειτονιά και άρχισαν να ψάχνουν αν πρόκειται για κάποιο νεκρό ζώο. Ένας από τους γείτονες είδε από την ταράτσα τού σπιτιού του ένα καμένο στρώμα, καλλυμένο με μια κουβέρτα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ο 59χρονος αρνήθηκε να τους ανοίξει και απαντώντας σε ερωτήσεις για το που βρίσκεται ο πατέρας του, υποστήριζε ή ότι τον έχει πάει σε ίδρυμα, ή ότι τον προσέχει συγγενικός πρόσωπο. Τελικά οι αστυνομικοί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στον γιο του θύματος, ο οποίος προσήχθη.

https://www.ertnews

Visited 89 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply