Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Βαρεμένος για Οικονόμου: Σκέφτομαι να προσφύγω στη δικαιοσύνη

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση που προκάλεσε νέα αναταραχή σκηνικό μετά τις δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου.

Ο Γιώργος Βαρεμένος επανήλθε μετά τις κατηγορίες του Θανάση Οικονόμου. «Η συμπεριφορά Οικονόμου έχει ποινική διάσταση», τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος, ενώ ερωτηθείς, αν σκοπεύει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, απάντησε χαρακτηριστικά: «τα πάντα σκέφτομαι».

Μάλιστα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως «ο Οικονόμου ”χτυπά” τον Τσίπρα υπό τον φόβο ενδεχόμενης επιστροφής του».

«Ο κ. Οικονόμου να μας πει κάτι συγκεκριμένο για να απαντήσω, εγώ δεν είμαι δικαστής, αλλά δεν μπορεί κανείς να μου πει το παραμικρό. Νιώθω υπεύθυνα απέναντι στον θεσμό που έχω εκπροσωπήσει», είπε ακόμη.

- Advertisement -

newsbomb.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.