Στάση εργασίας για τους εργαζόμενους των ΔΟΥ Αιτωλοακαρνανίας

«ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΑΠΟ 11:30 πμ έως 15:30 μμ

Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά κάθε φαινόμενο διαφθοράς και οποιαδήποτε συμπεριφορά αντιβαίνει στο ρόλο που καλούμαστε να επιτελέσουμε ως υπάλληλοι της Φορολογικής Διοίκησης.

Δεν δεχόμαστε όμως μεμονωμένα γεγονότα να γίνονται αιτία για τη μαζική κατασυκοφάντηση του κλάδου και χιλιάδων έντιμων συναδέλφων που καθημερινά καλούνται να επιτελέσουν τα καθήκοντά τους υπό αντίξοες συνθήκες κοινωνικής πίεσης.

Δεν δεχόμαστε επίσης την πρωτοφανή και χωρίς καμία ειδική αιτιολόγηση απόφαση της Διοίκησης για δυσμενή μεταβολή της εργασιακής κατάστασης των υπολοίπων συναδέλφων στις οργανικές μονάδες που διαπιστώνονται παράτυπες συμπεριφορές.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους των Δ. Ο. Υ. του Νομού μας να συμμετέχουν στην πανελλαδική προκηρυχθείσα στάση εργασίας την Πέμπτη 6/6/2024 από τις 11:30 πμ έως το πέρας του ωραρίου με βασικό αίτημα τη μη κατάργηση και τη μη υποβάθμιση της Δ. Ο. Υ. Χαλκίδας. Κλιμακώνουμε τις δράσεις μας με σκοπό την περαιτέρω προστασία του κλάδου από κακόβουλες επιθέσεις και ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται και έχουν σκοπό να πλήξουν αναίτια το κύρος και την ακεραιότητα του κλάδου».

Visited 32 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply