Το καυστικό σχόλιο Παπανώτα σε Κασσελάκη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών: «Καλή χώνεψη»

Ένα καυστικό σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας με αποδέκτη τον Στέφανο Κασσελάκη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στον αέρα του Happy Day.

Σήμερα το πρωί (10/6) η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς επέλεξαν να ανοίξουν την εκπομπή φορώντας συλλεκτικά μπλουζάκια των Coldplay, οι οποίοι έδωσαν δύο μοναδικές συναυλίες το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ και πάνω στη συζήτηση ο Δημήτρης Παπανώτας -που χθες αποκάλυψε πως ψήφισε για πρώτη φορά ΠΑΣΟΚ- έδειξε εκ νέου την ενόχλησή του για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος είχε επιλέξει να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως μετά από κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές που που ήρθαν στη δημοσιότητα , ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να τον διαγράψει.

Το καυστικό σχόλιο Παπανώτα για Κασσελάκη

«Αφού επιμένετε στους Coldplay, τον Μητσοτάκη τον ευχαρίστησε εκεί, ο άλλος που έτρεχε, τζάμπα και βερεσέ έτρεχε;», είπε αρχικά ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στη συνέχεια: «Ε, δεν τον ήξερε για να τον ευχαριστήσει» .«Φαντάσου!», απάντησε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

«Εσύ τώρα ψάχνεις αφορμές για να πεις για τον Κασσελάκη, άσε να τα πεις στον Βερύκιο», του είπε η παρουσιάστρια. Σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Παπανώτας ακούγεται να λέει: «Δεν έχω να πω τίποτα, καλή χώνεψη!».

Aκούστε το σχόλιο προς το τέλος του βίντεο:

iefimerida.gr

Visited 126 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply