Δήμος Μεσολογγίου: Με εξώδικα “απειλεί” αιρετούς και υπαλλήλους ο Κ. Λύρος

Με απειλές μέσω εξώδικων προς τους αιρετούς και τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου, φέρεται να επιχειρεί να επηρεάσει τη διαδικασία αναμόρφωσης του προϋπολογισμού ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Λύρος.

Ο κ. Λύρος φαίνεται διατεθειμένος να διακόψει τη λειτουργία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μέσω συνεχών προσφυγών για τον προϋπολογισμό, βάζοντας εμπόδια στη δημοτική αρχή Διαμαντόπουλου.

Με αυτές τις ενέργειες, ο κ. Λύρος πρέπει να κατανοήσει ότι πλήττει αποκλειστικά την τοπική οικονομία και τους επιχειρηματίες του δήμου, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα δεν θα το αντιμετωπίσει ο κ. Λύρος, αλλά οι επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοί τους και γενικότερα η τοπική οικονομία.

Υγ: Είναι σημαντικό να αναλογιστεί ο καθένας μας τις συνέπειες των πράξεών του στην ευρύτερη κοινωνία και να προτάσσει το κοινό καλό πάνω από τα προσωπικά του συμφέροντα. Η τοπική οικονομία και οι επιχειρήσεις του δήμου μας χρειάζονται σταθερότητα και υποστήριξη για να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν.

Visited 1,984 times, 399 visit(s) today

Leave a Reply