Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνος στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, με αφορμή τη μνήμη του πολιούχου της πόλης. Το τελετουργικό πλαισιώθηκε από πλήθος ιερέων και Μητροπολιτών, μεταξύ των οποίων και ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας, προσδίδοντας ξεχωριστή λαμπρότητα στον εορτασμό.
Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μίλτος Ζαμπάρας, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Το πλήθος των πιστών που κατέκλυσε τον Ιερό Ναό και την πλατεία ανέδειξε την ισχυρή πνευματική και κοινωνική συνοχή της πόλης. Η θερμή φιλοξενία και η αίσθηση ενότητας ήταν εμφανείς σε όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου.



























































