Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Χωρίς φιλάθλους οι αγώνες της Super League για δύο μήνες – Αυτά είναι τα μέτρα για την οπαδική βία

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. έδωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τη σύλληψη του 18χρονου που ομολόγησε ότι πέταξε ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό στου Ρέντη.

«Αντιλαμβανόμαστε την οργή της κοινωνίας για την οπαδική βία», είπε ο κ. Μαρινάκης, τονίζοντας ότι απαιτούνται νέα μέτρα. Αυτά είναι:

  • Διεξαγωγή όλων των αγώνων της Super League κεκλεισμένων των θυρών για όλους τους αγώνες
  • Κάμερες στα γήπεδα των αγώνων της Super League
  • Ηλεκτρονική είσοδος και ταυτοποίηση των φιλάθλων χωρίς αγώνες
  • Χωρίς φιλάθλους ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μπάτσκα Τόπολα την προσεχή Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου
  • Εν δυνάμει θα αποφασίζεται αν θα μπαίνουν φίλαθλοι σε ευρωπαϊκούς αγώνες

Όπως τόνισε ο κ. Μαρινάκης, οι υπουργοί Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού θα μεταβούν στον αρμόδιο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να αναβαθμιστεί ποινικά το φαινόμενο της οπαδικής βίας.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι αυτά δεν θα είναι τα μόνα μέτρα, αφού αν δεν παραδειγματιστούν οι υπεύθυνοι, η κυβέρνηση θα πάρει ακόμη πιο σκληρές αποφάσεις.

- Advertisement -

newsbomb.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.