Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Εβγαζε μεροκάματο αδειάζοντας παγκάρια εκκλησιών!

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Έβγαζε τα προς το ζην αδειάζοντας τα παγκάρια των εκκλησιών στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης ένας νεαρός ιερόσυλος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως τώρα για τέσσερις κλοπές και απόπειρες που είχαν γίνει από τον περασμένο Μάιο.
Οι εισβολές στους ναούς της περιοχής εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρίπολης και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 24χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες.
Ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συρροή. Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έκανε παρόμοιες διαρρήξεις και σε άλλα χωριά της Αρκαδίας.

πηγη

https://patranews.gr/%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1/%ce%b5%ce%b2%ce%b3%ce%b1%ce%b6%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%ac/

- Advertisement -
Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.