Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Φοιτητές συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μικροεπεισόδια με την αστυνομία

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Περίπου 30 φοιτητές συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στην Ηρώδου Αττικού.

Οι 30 φοιτητές φώναξαν συνθήματα για την Παιδεία με αίτημα η κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην αναθεώρηση Άρθρου 16 του Συντάγματος.

Όπως ανέφεραν δεν πρόκειται να δεχτούν να χτυπηθούν οι σπουδές και τα πτυχία τους, να ανοίξει ο δρόμος για δίδακτρα στα προπτυχιακά, γενίκευση διδάκτρων στα μεταπτυχιακά και η εξίσωση των πτυχίων τους με αυτά των κολεγίων.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκαν μικροεπεισόδια μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των φοιτητών.

- Advertisement -

tempo24.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.