Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Νεαρή έκλεψε αυτοκίνητο και δήλωσε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν πως είναι… αγόρι

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Μία 15χρονη η οποία δηλώνει αγόρι, συνελήφθη από αστυνομικούς για κλοπή αυτοκινήτου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η ανήλικη μπήκε σε σπίτι στην Πάτρα, άρπαξε το κλειδί του αυτοκινήτου από τον ιδιοκτήτη και έκλεψε το όχημα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτες οι οποίοι διαπίστωσαν πως η ανήλικη οδηγούσε επικίνδυνα στο κέντρο της πόλης και άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την ακινητοποιήσουν.

Άμεσα συνελήφθη μιας και δεν διέθετε αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης. Την οδήγησαν στην Ασφάλεια Πατρών όπου και προέκυψε πως είχε κλέψει το αυτοκίνητο.

- Advertisement -

Πηγή

Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.