Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

«Ντοπαρισμένος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής»

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Ο ιστότοπος «dikisports» αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τον αγώνα με την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό και αναμένεται η εξέταση του δεύτερου δείγματος, το οποίο προέρχεται από την ίδια διαδικασία λήψης, ώστε να διαπιστωθεί πως το αποτέλεσμα είναι σωστό. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται μάλιστα και από International Testing Agency όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Σημειώνεται δε πως η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποια κύρωση ασχέτως με αποτέλεσμα της εξέτασης του δεύτερου δείγματος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Θετικό είναι το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφσιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα.

- Advertisement -

Η πληροφορία της “Δίκης” επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη.

Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος.

Φυσικά θα δημοσιοποιηθεϊ μόνο αν και εφ’ όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό.

Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».

@Photo credits: INTIME

- Advertisement -

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.