Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Αίσιο τέλος στην υπόθεση με τον πρώην παίκτη του SuvivorΠάνο Αργιανίδη, ο οποίος είχε κλειστεί από τις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (20/9) στην τουαλέτα του δευτέρου ορόφου στο κτήριο των ΕΛΤΑ Κρυονερίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ είχε πάθει κρίση πανικού και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Στο σημείο έσπευσε η οικογένειά του, καθώς και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας προκειμένου να τον μεταπείσει. Τελικά, ο Πάνος Αργιανίδης συνελήφθη λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα Διονύσου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ενώ νωρίτερα φέρεται να πετούσε χλωρίνες στους αστυνομικούς.

Ποιος είναι ο Πάνος Αργιανίδης

Ο Πάνος Αργιανίδης ήταν ένας από τους παίκτες του Survivor και ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών». Ο 40χρονος κατάγεται από την Αθήνα, όπου και ζει μόνιμα στην Αθήνα Ως επάγγελμα στο Survivor δήλωνε προπονητής ράγκμπι και personal trainer CrossFit. Επίσης, είναι μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπι. Ο Πάνος Αργιανίδης σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ. Επίσης, ασχολείται με το ping pong και με την ποδηλασία.

Πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.