Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Η ώρα της προσαγωγής του 29χρονου στην Ασφάλεια Άρτας (βίντεο)

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι Άρτας.

Παραδόθηκε ο ίδιος στους αστυνομικούς στους οποίους τηλεφώνησε σήμερα στις 8.30 το πρωί για να τον παραλάβουν από τη Δαφνούλα Ευρυτανίας όπου βρισκόταν.
Αυτή την ώρα αναμένεται η προσαγωγή του στην Ασφάλεια Άρτας και στη συνέχεια θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή. Ήδη, ο αδελφός του 29χρονου επικοινώνησε με το δικηγορικό γραφείο του Κώστα Τράμπα να αναλάβει την υπεράσπιση του.

ΠΗΓΗ

- Advertisement -
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.