Νέα σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. – Εξιχνιάστηκε δολοφονία

Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, 32 ετών και οι δύο, κατηγορούνται ως οι δράστες της δολοφονίας 54χρονου Αλβανού και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ακόμη τριών ατόμων, τον περασμένο Ιανουάριο, στον Νέο Κόσμο.

Για την ίδια υπόθεση, που εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορείται και 31χρονος Έλληνας για υπόθαλψη εγκληματία.

Κίνητρο της ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 32χρονος Αλβανός με τον γιο του θύματος. Παράλληλα, στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του ίδιου σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπαγής 41χρονου αλλοδαπού, τον Μάρτιο 2020, στην παραλία Εδέμ, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 32χρονος Έλληνας και ο 31χρονος εντοπίστηκαν, την περασμένη Δευτέρα, σε περιοχή της Αττικής και προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στη συνέχεια, αποδέχθηκαν τις κατά περίπτωση κατηγορίες σε βάρος τους για συνέργεια σε ανθρωποκτονία, σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 32χρονος Ελληνας συνελήφθη με σχετικό ένταλμα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνομήλικού του Αλβανού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΠΗΓΗ:http://policenet.gr/article/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση