Υπό παραίτηση ο Παναγιώτης Αρκουμανέας από τον ΕΟΔΥ

Μετά τον Βασίλη Κικίλια και τον Βασίλη Κοντοζαμάνη, την ηγεσία υπουργείου Υγείας που χειρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας που προκάλεσε ο κορονοϊός, ακόμη ένα πρόσωπο κλειδί βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο: ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ να κατατεθεί και γραπτώς μέσα στις επόμενες μέρες.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως για τους… παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, οι πληροφορίες περί παραίτησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχει ήδη εκφράσει προφορικά την επιθυμία να παραιτηθεί και μένει αυτό να μετουσιωθεί σε επιστολή που θα φτάσει στο γραφείο του νέου υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Όταν αυτό γίνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα θα γίνει δεκτή από τον υπουργό Υγείας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση του Βασίλη Κικίλια από το υπουργείο Υγείας. Ο νυν υπουργός Τουρισμού, ο άνθρωπος που τοποθέτησε τον Παναγιώτη Αρκουμανέα επικεφαλής του ΕΟΔΥ, φέρεται να θέλει να τον… κάνει μεταγραφή και να συνεργαστούν ξανά αλλά αυτή τη φορά στον τουρισμό.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη – newsit.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση