Ευχαριστούμε την εφημερίδα Τα Νέα της Αιτ/νίας και το site Messolonghi Voice, για τη δημοσίευση της επιστολής μας.

Παρότι στείλαμε  επιστολή, για τη στρεβλή ενημέρωση που έγινε από την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ, για τη δίκη της πρώην δημοτικής αρχής και για τις αστοχίες στη διαδικασία, η εφημερίδα ΑΙΧΜΗ αρνήθηκε να δημοσιεύσει την επιστολή μας, γεγονός που βάζει σοβαρά στο τραπέζι των ερωτημάτων και τα ελατήρια που οδήγησαν την διοίκηση της εφημερίδας σε κάτι τέτοιο.
Μας λυπεί το γεγονός ότι εκτός από τη συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία συντρίβει  με τον ποιο βάναυσο τρόπο την σωστή και αδέσμευτη ενημέρωση, και άλλα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης, αρνήθηκαν ή δεν μπήκαν καν στο κόπο να απαντήσουν στην επιστολή ενός επαγγελματικού και μαζικού φορέα, όπως είναι ο Σύλλογός μας. 
Ευχαριστούμε δημόσια Τα Νέα της Αιτ/νίας και το Messolonghi Voice που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την εκστρατεία παραπληροφόρησης και μονόπλευρης ενημέρωσης, που επιχειρήθηκε εναντίον του πρόεδρου μας κ. Μπότα και του αγώνα που καταβάλουμε ως Σύλλογος από τη πρώτη στιγμή, για καθαρό νερό ύδρευσης, για καθαρή λιμνοθάλασσα και ανάπτυξη σε σωστή βάση για το τόπο μας. 

Messolonghi Voise
 https://messolonghivoice.gr/2021/09/23/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C/
Τα Νέα της Αιτ/νίας 

ΠΗΓΗ: https://aliisetolikou.blogspot.com/2021/09/said-messolonhi-voise.html?m=1

Αφήστε μια απάντηση