Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Βρήκαν βρέφος εγκαταλελειμμένο στο δρόμο και τρία παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Mega πριν από δύο μέρες ένα άτομο αλβανικής καταγωγής κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ ότι υπάρχει ένα βρέφος περίπου ενός έτους εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο σε δρόμο του Ασπροπύργου. Φτάνοντας στο σημείο οι γονείς προσπάθησαν να βρουν τους γονείς του παιδιού, καθώς δεν είχαν περαιτέρω πληροφορίες.

Όταν πλησίασαν ένα από τα σπίτια της περιοχής άκουσαν κλάματα μέσα από ένα αυτοκίνητο. Τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι σε μία από τις θέσεις του οχήματος βρισκόταν εγκαταλελειμμένο άλλο ένα νήπιο. Στη συνέχεια, άκουσαν και άλλα κλάματα και εντόπισαν άλλα τρία παιδιά στο πορτ μπαγκαζ να είναι κλειδωμένα.

Αμέσως μετά κατάφεραν να εντοπίσουν μία 13χρονη, η οποία είπε πως οι γονείς ηλικίας 25χρόνων η μητέρα και 27 ετών ο πατέρας της τα είχαν παραδώσει για να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε μέσα. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για παραμέληση και εγκατάλειψη ανηλίκων.

Πηγή: protothema.gr

Visited 7 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση