Χόλιγουντ: Αυτοκτόνησε με νιτρικό νάτριο ο 19χρονος ηθοποιός Μάθιου Μίντλερ

Θλίψη στο Χόλιγουντ μετά την είδηση θανάτου 19χρονου ηθοποιού Μάθιου Μίντλερ, ο οποίος αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο. Ο νεαρός, όπως αποκάλυψε στο TMZ η μητέρα του, έπασχε από «ακραίας μορφής άγχος».

Μετά από τοξικολογικές εξετάσεις, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του Μάθιου Μίντλερ, που είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο «Our Idiot Brother», ήταν αυτοκτονία από την τοξικότητα που προκάλεσε το νιτρικό νάτριο. Σύμφωνα με αξιωματούχους ο 19χρονος ηθοποιός παρήγγειλε το νιτρικό νάτριο από την Amazon έναντι 15 δολαρίων, αφού έψαξε στο internet για το πώς να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα του Μάθιου Μίντλερεπιβεβαίωσε στο TMZ ότι ο γιος της αγόρασε την ουσία διαδικτυακά κατά τις πρώτες μέρες του μακριά από το σπίτι του πηγαίνοντας στο πανεπιστήμιο Millersville στην Πενσυλβάνια. Αποκάλυψε επίσης ότι ο 19χρονος έπασχε από «ακραίας μορφής άγχος».

Το νιτρικό νάτριο είναι οξειδωτικός παράγοντας, που χρησιμοποιείται συχνά για τη διατήρηση τροφών όπως το κρέας. Συχνότερα σκοτώνει άτομα κατά λάθος, προκαλώντας χαμηλή αρτηριακή πίεση και περιορίζοντας τη ροή οξυγόνου στο σώμα. Η ποσότητα που παρήγγειλε ο 19χρονος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, ήταν αρκετή αρκετά για να σκοτώσει έως και τέσσερα άτομα.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση