Γιώργος Παπανδρέου: Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε η πρώην υπουργός του Κατερίνα Μπατζελή. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, κ. Μπατζελή είπε ότι ο ΓΑΠ «μπαίνει στην κούρσα για την εκλογική αναμέτρηση, μπορεί να είναι αύριο, καθώς την Τρίτη φεύγει για Κωνσταντινούπολη».

Η πρώην υπουργός στην ουσία επιβεβαίωσε πληροφορίες που κυκλοφορούν εντός του ΚΙΝΑΛ ότι βρίσκεται επί θύραις η υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού.

Η κ. Μπατζελή τόνισε επίσης πως το κόμμα δεν μπορεί να πάει σε αυτή την διαδικασία με επτά υποψηφιότητες, στέλνοντας μήνυμα προς τους υποψηφίους.

Να σημειωθεί ότι αύριο Δευτέρα είναι η επέτειος των 40 ετών από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ την 18η Οκτωβρίου 1981.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός χθες δήλωσε “παρών” στις εξελίξεις για τη διαδοχή στο ΚΙΝΑΛ,  ενώ σήμερα συναντήθηκε με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μ. Χριστοδουλάκη και τον Π. Γερουλάνο. 

Πάντως, από τη στιγμή που θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο Γ. Παπανδρέου, θεωρείται απίθανο να παραμείνουν στην κούρσα και οι υπόλοιποι έξι υποψήφιοι, με τον Β. Κεγκέρογλου να πιθανολογείται ότι θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει.

ΠΗΓΗ: https://www.aftodioikisi.gr/politiki/giorgos-papandreoy-anakoinonei-ypopsifiotita-gia-tin-proedria-toy-kinal-vinteo/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση