Λάρισα: Σε περιπέτειες μετά τη νύχτα ακολασίας με δύο καλλονές

Η υπόθεση έρχεται από τη Λάρισα, με τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η νύχτα που έζησε θα μείνει σίγουρα ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του…

Ένας 61χρονος Λαρισαίος κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. πως έπεσε θύμα δύο νεαρών γυναικών οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», κατά τη διάρκεια «ερωτικών περιπτύξεων», του αφαίρεσαν από τον λαιμό μία χρυσή καδένα και στη θέση της, τοποθέτησαν μια… επίχρυση.

Σύμφωνα με το newsit, όπως κατήγγειλε ο 61χρονος Λαρισαίος, νωρίς προχθές το βράδυ (21-11-2021) συνοδευόμενος από τις δύο γυναίκες που είναι Ρουμάνες, ηλικίας 22 και 23 ετών, μετέβη με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Μεζούρλου κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου (AEL FC ARENA).

Εκεί ωστόσο και κατά τη διάρκεια «ερωτικών περιπτύξεων», όπως ο ίδιος κατήγγειλε οι δύο νεαρές του αφαίρεσαν από τον λαιμό του τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό και αντικατέστησαν στη συνέχεια την κλεμμένη αλυσίδα με μια επίχρυση.

Όταν η πράξη έγινε αντιληπτή από τον 61χρονο, οι δύο νεαρές γυναίκες τράπηκαν πεζές σε φυγή έχοντας ωστόσο στα χέρια τους τη χρυσή αλυσίδα και τον σταυρό, η αξία των οποίων, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το onlarissa, από την Υπο­διεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο γυναικών, οι οποίες και αναζητούνται ως δράστιδες της κλοπής, ενώ ως πειστήριο της μόνης αξιόποινης πράξης, της κλοπής δηλαδή, κατασχέθηκε η επίχρυση αλυσίδα.

ΠΗΓΗ: https://karvasaras.gr/larisa-peripeteies-nychta-akolasias/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση