Νέο Ηράκλειο – Ανατροπή με τα νεκρά αδέρφια: Η 29χρονη πυροβόλησε τον αδερφό της και μετά αυτοκτόνησε

Νέα δεδομένα συνέλεξαν οι αστυνομικοί για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, εκεί που βρήκαν τραγικό θάνατο δύο αδέλφια, τα οποία σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις καταθέσεις των υπολοίπων μελών της οικογένειας έβαλαν τέλος στη ζωή τους, καθώς αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ύστερα από τον χαμό της μητέρας τους

Σύμφωνα με το Open TV, όπως προέκυψε από την έρευνα και την ιατροδικαστική εξέταση, η 29χρονη φέρεται να σκότωσε τον 34χρονο αδερφό της και κατόπιν έβαλε και η ίδια τέλος στη ζωή της με κυνηγετική καραμπίνα.

Οπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα δύο αδέλφια είχαν αποφασίσει να βάλουν τέλος στις ζωές τους και πρώτα ο ένας πυροβόλησε τον άλλον πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Οι Αρχές ωστόσο, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και για μετέπειτα αυτοχειρία της κοπέλας.

Τα πτώματα εντόπισαν ο έτερος αδερφός και ο πατέρας τους, καθώς όλοι διαμένουν σε οικογενειακή πολυκατοικία. Πληροφορίες ανέφεραν ότι η Αστυνομία αρχικά κλήθηκε στο σημείο ύστερα από μια πληροφορία για μια νεκρή κοπέλα. Οταν όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό και έναν άνδρα, τον αδερφό της.

Το σημείο της τραγωδίας βρίσκεται στην οδό Ολυμπίας 45, στο Νέο Ηράκλειο, σε μια οικογενειακή πολυκατοικία. Τα αδέλφια έμεναν σε διαμέρισμα πάνω από τους γονείς τους. Μετά τον θάνατο της μητέρας, ο πατέρας ζούσε μόνος ενώ στην οικογένεια υπάρχει και ένας ακόμη αδελφός. Στο σημείο, εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τις σορούς, καθώς και ιατροδικαστής.

Πηγή: reader.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply