Καιρός: «Ψυχρή εισβολή» από το Σαββατοκύριακο – Χιόνια και στα νησιά

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως η ένταση του παγετού θα είναι τέτοια, που μπορεί να προκληθούν και ζημιές

Από το Σαββατοκύριακο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της η ψυχρή εισβολή , με τις θερμοκρασίες να αναμένεται να φτάσουν στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας μέχρι και τους 14-15 βαθμούς Κελσίου και θα πέσουν ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες, με τον Σάκη Αρναούτογλου να εφιστά την προσοχή μας.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο facebook, o γνωστός μετεωρολόγος επισημαίνει την κορύφωση της νέας ψυχρής εισβολής του καιρού που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (22-23 Νοεμβρίου) και θα βάλει όλη την Ελλάδα σε «φάση παρατεταμένης παγωνιάς και κατά τόπους ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και χιονοπτώσεων», όπως αναφέρει ο ίδιος.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως η ένταση του παγετού θα είναι τέτοια, που μπορεί να προκληθούν και ζημιές, για αυτό και αναφέρει τρόπους που θα μπορούσαν να αποφευχθούν ενώ, μέχρι στιγμής, προβλέπονται αξιόλογες χιονοπτώσεις στα νησιά του Αιγαίου.

ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1163814/kairos-psuhri-eisvoli-apo-to-savvatokuriako-sti-hora-anamenodai-hionia-kai-sta-nisia-tou-aigaiou/

Αφήστε μια απάντηση